کد خبر 257354
۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰

توصیه پیشکسوت فوتبال به قلعه‌نویی:

تیم ملی باید یک مشکل بزرگ را برطرف کند/ به فکر سیدبندی جام جهانی باشیم

تیم ملی باید یک مشکل بزرگ را برطرف کند/ به فکر سیدبندی جام جهانی باشیم

پیشکسوت فوتبال عقیده دارد تیم ملی باید تمرکزش روی رفع یک نقطه ضعف بزرگش باشد.

ناصر ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی حیات در خصوص دو دیدار اخیر تیم ملی برابر هنگ کنگ و ازبکستان اظهار کرد: در بازی اول ایران تغییرات زیادی در ترکیب خودش داشت و قلعه نویی قصد داشت تعدادی از بازیکنان جدیدش را آزمایش کند و طبیعی است که مشکلاتی هم در این میان به وجود بیاید. ما اگر می‌خواهیم جوانگرایی کنیم و تغییر نسل بدهیم باید هزینه‌اش را پرداخت کنیم و صبور باشیم. در بازی دوم هم با تیم قدرتمندی بازی داشتیم و در حال حاضر در سطح آسیا ازبکستان تیم دست و پا بسته‌ای نیست و فوتبال این کشور در سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته است، به طوری که تعداد لژیونرهای این کشور در این سال‌ها هم روبه رشد بوده است. به هرحال تیم ملی در مصاف با این دو تیم نمایش بدی نداشت.

وی ادامه داد: به نظر من در این بازی‌ها تیم ما در منطقه عقب و خط میانی چندان موفق نبود، مساله‌ای که صدای اعتراض امیر قلعه نویی را هم درآورده بود و از تلویزیون هم می‌دیدیم امیر در برخی از زمان‌های بازی از عملکرد بعضی از شاگردانش راضی نبود. به اعتقاد من خط میانی ما به خصوص هافبک‌های میانی ما در این دیدار دور از انتظار بودند و نتوانستند خط حمله را به خوبی تغذیه کنند و اگر قرار است اشکالی از تیم ملی رفع شود این موضوع است که امیدوارم قلعه‌نویی و دستیارانش بیشتر روی آن کار کنند.

پیشکسوت فوتبال افزود: ما در این مرحله مشکلی برای نتیجه گیری و صعود نداشتیم و در مرحله بعدی هم مشکلی برای رفتن به جام جهانی نخواهمی داشت ولی باید دقت کنیم که نتایج خوب می‌تواند مارا در قرعه کشی جام جهانی در جایگاه بالاتری قرار دهد و در گروه ساده‌تری قرار بگیریم و شانس صعود داشته باشیم. درست است که تیم نیاز به جوانگرایی دارد ولی نباید از نتیجه گیری هم غافل شویم.

وی با اشاره به نفرات جوان دعوت شده به اردو هم گفت: تیم ملی هر کشوری از دل لیگ ساخته می‌شود، اما تیم ملی ما از این مساله بی بهره است. متاسفانه لیگ ما رو به ضعف است ما لیگ قدرتمندی که بتوان از آن به عنوان پشتوانه تیم ملی استفاده کرد نداریم و این مساله تقصیر قلعه نویی نیست. وظیفه لیگ و باشگاه‌ها سازندگی بازیکن برای تیم ملی است و در این زمینه کاری از دست سرمربی تیم ملی ساخته نیست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha